Ãœritus toimub Novellis 24. septembril kella 17 – 19 ja on kõikidele tasuta!Â
Tule osale või ela kaasa ning kuula näpunäiteid söögi ja kokkamise kohta nii professionaalidelt kui amatööridelt! Leivavaliku eest hoolitseb Leibur.
Tule ja saa osa, sest heast maitsest saab nauding!Â
Kui soovid osaleda võistkonnana, pane kokku oma tiim (3 liiget), vali teile sobivad toorained valikust ning loo disaintoit leivast!
Lisaks toorainetele on kasutada soovi korral veel röster ja mikser.
Novellis on võistkondadele töölauad, kus on ette antud valik soovitud tooraineid, leib ja nõud.
Tiimil on aega teha roog valmis 20 minuti jooksul.
Žürii teeb valiku nii toidu maitse kui ka serveeringu põhjal.
Võistlusele registreerimine toimub kuni 14.09.2010 aadressil piia.maemets@radissonblu.com.Â
Auhinnaks on lisaks meelelahutusele ja osalemisrõõmule õhtusöök kogu tiimile Novellis ja üllatused Leiburilt!Â
Toorained: kirss-mozzarella juust, küpsetatud broilerifilee, kirsstomat, keedetud muna, majonees, taluvõi, toorjuust, hapukoor 20%, erinevad hooaja ürdid, roheline sibul, šalott-sibul, kamajahu, avokaado, maasikad, soolatud männiriisikad, sidrun, laim, kohupiim, anšoovis, kreekapähkel, wasabipasta, seesamiseemned, kodujuust, päikesekuivatud tomatid õlis, oliivõli, sinihallitusjuust, portvein, erinevad salatilehed (Lollo Rosso, Frisee, tammelehesalat, Radisso Rosso, lehtsalat, metsik rukola, jääkapsas), riivitud ingver, mesi, maitseained. Erinevad leivasordid: Tallinna peenleib, Saib, Ruks, Rukkipala, Tera-Timmu, Must Vormileib, Must Seemneleib.